Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας 28ης Οκτωβρίου (ΑΝΩ ΣΟΑ) στο Πολύκαστρο

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 ο κ. Κωνσταντίνος Σιωνίδης με την ιδιότητα του δημάρχου δήμου Παιονίας και η κοινοπραξία «Βασίλειος Τερζής – Αργύριος Μπαϊρακλιλής - Δημήτριος Νίκογλου» , υπέγραψαν το συμφωνητικό του έργου « ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΝΩ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ » προϋπολογισμού 600.000,00€ με έκπτωση 42,42% επί των τιμών του τιμολογίου της μελέτης όπως προέκυψε από το αποτέλεσμα της αντίστοιχης δημοπράτησης που διενήργησε ο δήμος Παιονίας.

Η ανάδοχος κοινοπραξία οφείλει να παραδώσει το έργο άρτια κατασκευασμένο σύμφωνα με τους κανόνες της μελέτης και τις υποδείξεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Παιονίας εντός χρονικού διαστήματος 12 μηνών από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης.

Ο κ. Σιωνίδης μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης δήλωσε:

« Ολοκληρώνουμε σήμερα μία συντονισμένη και συστηματική προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια, προκειμένου η πλατεία 28ης Οκτωβρίου (ΑΝΩ ΣΟΑ) να επιστρέψει στους κατοίκους του Πολυκάστρου σύγχρονη και λειτουργική. Έχοντας εντάξει την ανάπλαση της πλατείας στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021, δημοπρατήσαμε το έργο και ολοκληρώσαμε τον προσυμβατικό έλεγχο. Εξαγοράσαμε από το ΤΕΘΑ τον Δεκέμβριο του 2022 το οικόπεδο έναντι του ποσού των 21.000 € και σήμερα με την σύμβαση έργου που υπογράψαμε με την ανάδοχη κοινοπραξία, ξεκινά η κατασκευή που αναμένεται να περατωθεί εντός του έτους»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.