Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023

Χαιρόμαστε για την τύχη που ευνόησε τον εκπρόσωπο της Υγείας στον τόπο μας, Βλαδίμηρο Παναγιωτίδη

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε από την Ι. Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, η πρώτη του Νέου Έτους, σήμερα Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023. Η Θεία Λειτουργία και η επίσημη Δοξολογία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου και Αγίου Νικολάου Κιλκίς, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας, τυχερός μεταξύ των παριστάμενων εκπροσώπων των τοπικών πολιτικών, αυτοδιοικητικών αρχών, σωμάτων ασφαλείας και στρατού, αλλά και φορέων, αναδείχθηκε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης. 

Εκτός από τύχη όμως, και οι επιτυχίες του διαδέχονται η μία την άλλη το τελευταίο διάστημα, καθώς εξελέγη και πάλι Πρόεδρος του ΙΣΚ, αλλά και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Κι εμείς όλοι, χαιρόμαστε ιδιαίτερα και για τις προσωπικές του επιτυχίες και φυσικά για την τύχη που ευνόησε τον εκπρόσωπο της Υγείας στον τόπο μας, καθώς η πρώτη ευχή στα χείλη όλων μας δεν είναι άλλη από την.... ΥΓΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.