Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη της ομάδος ρομποτικής RGB στον Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, με αφορμή τις ερχόμενες εορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο εκπρόσωποι της ομάδος ρομποτικής RGB και της Ακαδημίας ρομποτικής Microstudies Robotics.

Οι κ.κ. Γκόραν και Αλέξανδρος Μιχαήλοβιτς και ο κ. Οδυσσέας Βιολιτζής είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον Σεβασμιώτατο κ. Βαρθολομαίο για τις εργασίες της Ακαδημίας η οποία εδρεύει στο Κιλκίς απο εικοσαετίας και πλέον,προσφέροντας εκπαίδευση στην πληροφορική και στην πιστοποίηση τής ενώ απο το 2016 προσφέρει εκπαίδευση και στην ρομποτική με την συμμετοχή μαθητών από της Α' Δημοτικού έως και της Γ' Λυκείου, συμμετέχοντας σε αγώνες και διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρθολομαίος ευχήθηκε στους εκπροσώπους της ομάδος για τις επερχόμες εορτές των Χριστουγέννων και της Θείας Επιφανείας καθώς και καλή πρόοδο σε όλα τα μέλη της ομάδος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.