Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

(Video) Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Ερωτευμένος Καίσαρ" του Παναγιώτη Χανού

Τo ιστορικό μυθιστόρημα “Ερωτευμένος Καίσαρ”του συγγραφέα-δημοσιογράφου Παναγιώτη Σερ. Χανού, παρουσιάστηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ., στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Το περιπετειώδες και ανατρεπτικό μυθιστόρημα έχει βραβευτεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Culture4All – Πολιτισμός για Όλους” και την Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών στο πλαίσιο της Πανελλήνιας πρόσκλησης προς συγγραφείς με θέμα “Μόρια Λέσβου, 2.500 χρόνια Ιστορίας” (Ιανουάριος 2019). 

Ο συγγραφέας μίλησε για τον “Ερωτευμένο Καίσαρα” και υπέγραψε βιβλία του, ενώ το μυθιστόρημα παρουσίασαν οι:
 
- Νίκος Κωνσταντινίδης, συγγραφέας, εκπαιδευτικός 

- Θέμης Ανθρακίδης, οικονομολόγος, νομικός 

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και ποιητής Φώτης Κουτσαμπάρης, υπεύθυνος επικοινωνίας των εκδόσεων «Μαλλιάρης».



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.