Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Ονειρεμένη διακόσμηση

Mια από τις πιο πετυχημένες συνεργασίες εποχιακού στολισμού και θεματικής διακόσμησης που συζητιέται κάθε φορά με τα θετικότερα σχόλια για το πολύ όμορφο και παραμυθένιο αποτέλεσμά της, είναι και αυτή της Αμαλίας Διαλλινά και του καταστήματος παιδικών ενδυμάτων «Amaretto-Red Sparrow» στο Κιλκίς. Κάθε εποχή, είτε είναι Χριστούγεννα, είτε Πάσχα, είτε Απόκριες, η βιτρίνα του καταστήματος είναι τόσο «ζωντανή», προσεγμένη και αισθητικά αναβαθμισμένη που δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν.

Έτσι και σήμερα, δύο μήνες πριν από τα Χριστούγεννα, ντυμένο στα έντονα φθινοπωρινά χρώματα του Halloween, το κατάστημα κερδίζει καθημερινά το χαμόγελο των περαστικών και προκαλεί το θαυμασμό και τον ενθουσιασμό όλων.

Τέτοιες προσπάθειες, που επιμένουν με κάθε ευκαιρία και παρά τους χαλεπούς καιρούς για τον εμπορικό κόσμο, να δημιουργούν ευχάριστο κλίμα και να δίνουν χρώμα και ζωή στην πόλη, αν μη τι άλλο επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία μικρών και μεγάλων και αξίζουν τα συγχαρητήριά μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.