Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Με μετάλλια στις αποσκευές του επιστρέφει το Kinesis

Δελτίο τύπου Kinesis
Στο Octagon Submission 4 συμμετείχε το Kinesis Fight Club με 4 αθλητές που αγωνίστηκαν στο στυλ Brazilian Jiu Jitsu Nogi.

Συμμετείχε ο Κωνσταντίνος Σοαντζόγλου που απόσπασε μια ισοπαλία μετά από έναν πολύ σκληρό αγώνα με έναν πολύ έμπειρο αθλητή από την Κύπρο, επίσης συμμετείχε ο Αρτάν Τσάνι που κατάφερε να φέρει δύο νίκες με υποταγή όπως και ο Άβντι Τσάνι στον πρώτο του αγώνα κέρδισε με υποταγή και τελευταίος ο Αλκιβιάδης Παυλίδης που δεν μπόρεσε να φέρει νίκη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην παραλία Περαίας στις 24 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών με συμμετοχές από αθλητές από η την Ελλάδα.

Παρόμοια εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς με διοργανωτή τον Α.Σ Σωκράτη αλλά για αδιευκρίνιστους λόγους ανακλήθηκε η παραχώρηση της πλατείας Ειρήνης από τον Δήμο Κιλκίς χωρίς να δώσει ακόμα επίσημη απάντηση για την αιτία της ανάκλησης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.