Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 21/8/2021, 10:02 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (20 Αυγούστου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα αφαίρεσαν μέσα από αυλή οικίας έναν ηλιακό συλλέκτη, τον οποίο απέρριψαν στη συνέχεια κατά τη διαφυγή τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη εξιχνίασαν (2) ακόμη περιπτώσεις κλοπής, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη εξιχνίασαν δύο (2) ακόμη περιπτώσεις κλοπής. Πρόκειται για κλοπές κινητών τηλεφώνων έπειτα από διάρρηξη οχήματος και οικίας, κατά περίπτωση.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο (2) συνολικά ατόμων, που θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αστυνομικοί έλεγχοι για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια

Η Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης , στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και τον εντοπισμό αλλοδαπών υπηκόων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, χθες (20-08-2022) έως ξημερώματα σήμερα (21-08-2022), πραγματοποίησε στοχευμένη δράση, κατά την οποία διενεργήθηκαν έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, σε σταθμό υπεραστικών λεωφορείων, σε περιοχές του Δ.Δ. Φιλαδέλφειας και σε σιδηροδρομικές εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα:Ελέγχθηκαν (85) άτομα και (4) οχήματα

Προσήχθησαν (17) αλλοδαποί και 
συνελήφθησαν (2) εξ’ αυτών για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Οι στοχευμένες δράσεις θα διευρυνθούν και σε άλλες περιοχές.

Αυτόφωρες συλλήψεις (27) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στην αυτόφωρη σύλληψη είκοσι επτά (27) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:(7) άτομα για κλοπές και απόπειρες κλοπών. Μεταξύ αυτών και τέσσερις ημεδαποί, οι οποίοι πρωινές ώρες χθες, εισήλθαν σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών σχετικές με οχήματα στην περιοχή της Σταυρούπολης και αφού διέρρηξαν αυτόματα μηχανήματα και κερματοθήκες, αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό.

(8) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
(2) άτομα, υπεύθυνοι ισάριθμων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση.
(2) άτομα για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου.
(2) άτομα για πλαστογραφία.
(1) άτομο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
(5) άτομα για παράνομη παραμονή στην ελληνική επικράτεια.

Οι αστυνομικοί έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά και σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.