Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 15/8/2022, 6:53 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπές 
- Συνελήφθη χθες (14 Αυγούστου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από χώρο επιχείρησης, ξύλινες παλέτες, αξίας 170 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

- Συνελήφθησαν χθες (14 Αυγούστου 2022) το απόγευμα σε περιοχή τηςΧαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ημεδαπόςάνδρας και ανήλικος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τιςπρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, αφαίρεσαν μέσα από κατάστημα το τσαντάκι ενός ημεδαπού, που περιείχε τραπεζικές κάρτες και προσωπικά του έγγραφα.

Συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών

Συστηματικούς ελέγχους πραγματοποιούν καθημερινά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε παράνομες μεταφορές αλλοδαπών.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έναν 30χρονο αλλοδαπό και δύο ημεδαπούς ηλικίας 53 και 23 ετών για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Αναλυτικότερα:Απογευματινές ώρες χθες (14-08-2022) στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου πραγματοποίησαν έλεγχο σε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ) με οδηγό 53χρονο ημεδαπό, στο εσωτερικό του οποίου εντόπισαν 4 μεταφερόμενους παράτυπους αλλοδαπούς.Μεσημεριανές ώρες χθες (14-08-2022) αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Ευκαρπίας, εντόπισαν και συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 2 αλλοδαπούς οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός καθώς και οι διακινούμενοι επιχείρησαν να διαφύγουν πεζή.Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας σήμερα (15-08-2022) τα ξημερώματα, συνέλαβαν στο κέντρο της πόλης 33χρονο ημεδαπό, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δύο παράτυπους αλλοδαπούς.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Συλλήψεις ατόμων στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης

Στη σύλληψη δύο ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (14-08-2022) συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνόμευσης, 51χρονη ημεδαπή, η οποία κατά τη διάρκεια πτήσης από την Ολλανδία για Θεσσαλονίκη, διαπιστώθηκε ότι είχε καπνίσει εντός της τουαλέτας του αεροσκάφους, παραβιάζοντας ρητές εντολές του κυβερνήτη με πράξη επικίνδυνη για την ασφάλεια της συγκοινωνίας.

Επίσης, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας 31χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο εισόδου, προερχόμενος από Σερβία, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του Διεθνές αίτημα σύλληψης ( INTERPOL) με σκοπό την έκδοση, για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.