Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Περιπατητές Κιλκίς: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσίων

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 5/6 εντός του Βαλκανικού Βοτανικού Κήπου Κρουσίων εόρτασαν πενήντα μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς. 

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος της Κυριακής άρχισε με επίσκεψη στον Γαλλικό Ποταμό και το Αγίασμα Τερπύλλου, το ξενοδοχείο Κρούσια μετά την Ποντοκερασιά που σταμάτησε την λειτουργία του για να φτάσουν στον μοναδικό και ξεχωριστό Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων για την συμμετοχή στην εορτή περιβάλλοντος που οργανώθηκε από τα στελέχη του Κήπου. 

Το πανέμορφο τοπίο, τα φυτά που διατηρούνται, η έκθεση βοτάνων, η επέκταση του κήπου, οι Ποντιακοί χοροί των Αγιομαρκιτών υπό τους ήχους της λύρας, οι πενιές του Βασίλη Αντωνιάδη, ο ενθουσιασμός στον χορό και το γεύμα συνέθεσαν σκηνικό υψηλής ικανοποίησης για όλους τους παρευρισκόμενους. 

Δεν ανήρτησαν τον διαχρονικό αεροπανώ τους αλλά τραγούδησαν το ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Επέστρεψαν νωρίς το απόγευμα στην πόλη με εμφανή την ικανοποίηση όλων από την φετινή πλούσια Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.