Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Πολλές οι δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς και αυτό το Σαββατοκύριακο

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Στο Ωραιόκαστρο είχαμε τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας του Συλλόγου Φίλων Αυτιστικού Ατόμου ΕΛΠΙΔΑ. Μια πραγματική γιορτή με πολλά χαμόγελα για καλό σκοπό.

Συγχαρητήρια στους Γιώργο Μιχαηλίδη, Διονύση Λιάκο, Ευφροσύνη Ζαμπέλη, Χρήστο Ζαφειρόπουλο, Γιάννη Μακρυσόπουλο και Ηλία Κατσανίδη για την συμμετοχή τους στα 15 χιλ καθώς και στους Χαρούλα Καραμπίδου και Απόστολο Τσουκαλά για τα 5 χιλ. Όλοι τους έτρεξαν για την ΕΛΠΙΔΑ.

Στον ορεινό αγώνα Karya Olympus Trail μήκους 25 χιλιομέτρων συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου μας Τάσος Δραγανίδης, Χρήστος Ιωαννίδης και Ρουγκιώτης Γιώργος με τον Τάσο να κατακτά την δεύτερη θέση στην ηλικιακή του κατηγορία! Ένας πολύ όμορφος αγώνας στο αγαπημένο μας βουνό που έδωσε στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλα μονοπάτια του Ολύμπου!

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον αθλητή του συλλόγου μας Άγγελο Αμανατίδη και τον συνοδοιπόρο του Μπάμπη Τριανταφυλλίδη το Σάββατο 21 Μαίου. Οι δύο αθλητές κατάφεραν να κινηθούν κατά μήκος της κορυφογραμμής του Μπέλλες από την «Καλύβα του Στρατηγού» (κοντά στο Παλιό Τριεθνές) μέχρι το οχυρό Ιστίμπεη διανύοντας 47 χιλιόμετρα με θετική υψομετρική 3.000 μέτρα περπατώντας 11 ώρες και 30 λεπτά. Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν δεν ήταν λίγες αφού κινούνταν κυρίως εκτός μονοπατιών και κάποιες φορές αναγκάστηκαν να κατέβουν χαμηλότερα για να περάσουν, αλλά η διαδρομή τους αποζημίωσε με καταπληκτικές εικόνες.

Την Κυριακή στον αγώνα της Ξάνθης Godzilla trail 7 Χιλ, δεν θα μπορούσε να λείψει η παρουσία του συλλόγου μας, με τη Νάντια Μπουρλούκα και το Θανάση Καραμανίδη. Μια πολύ όμορφη διοργάνωση με πολλές συμμετοχές.

Στον 18ο Δρόμο Θυσίας στην πόλη της Νάουσας έτρεξε ο Δελόγλου Στέλιος την Κυριακή 22 Μαΐου καταλαμβάνοντας την 2η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.