Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Ευχές του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς για το νέο έτος 2022


Ανακοίνωση Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς εύχονται στα μέλη της χορωδίας και στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας:

Χρόνια Πολλά-Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, ειρήνη, αισιοδοξία

Εύχονται επίσης η καινούργια χρονιά να φέρει ελπίδα, δημιουργία δράση και επιστροφή στην κανονικότητα.

Η χορωδία του συλλόγου, με αγάπη, συνέπεια και σεβασμό, επί σειρά ετών συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη μας και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος και του εξωτερικού, με σκοπό την πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου μας.

Εφόσον η πορεία της πανδημίας το επιτρέψει η χορωδία ευελπιστεί να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη από το 2020 εκδήλωση με αφιέρωμα στον αείμνηστο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, για τα «Ελευθέρια 2022» της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.