Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

(Video) Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία 2022, του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, η Χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς που αποτελεί θεσμό τα τελευταία δέκα έτη.

Η εθελοντική αιμοδοσία του ΕΕΣ Κιλκίς διεξήχθη στη φιλόξενη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς από κλιμάκιο του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας και μεσα σε κλίμα εορταστικό και χαράς,οι ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ εθελοντές αιμοδότες του ΕΕΣ Κιλκις, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας προσφέροντας το αίμα τους για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ Κιλκίς ευχαριστεί θερμά το ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού αιμοδοσίας ΓΝ Κιλκίς που επί σειρά ετών εκπληρώνουν κάθε επιθυμία μας για συνεργασία καθώς και τον διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας "Πόντος" ταξίαρχο κ.Βασίλειο Τσάμη για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας στη ΛΑΦ Κιλκίς.

Ιδιαίτερα , ευχαριστεί τους ακούραστους εθελοντές του τοπικού τμήματος που πάντοτε η συμβολή τους είναι καθοριστική και εύχεται από καρδιάς σε όλους τους πολύτιμους και σπουδαίους εθελοντές αιμοδότες, υγεία και καλα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.