Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (16/12/2022)

Δελτία τύπου Δήμου Παιονίας
Επίσκεψη συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του λυκείου Γουμένισσας στο Δήμαρχο Παιονίας
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου οι κυρίες Αναστασία Νικολαΐδου, Ολυμπία Βίτσιου και Πασχαλίνα Μασταγάρκα, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, ως εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του λυκείου Γουμένισσας, προκειμένου να του εκθέσουν θέματα που αφορούν το Λύκειο και να ευχηθούν για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Επίσκεψη 1ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου στο Δήμαρχο Παιονίας

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη αντιπροσωπεία του 1ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου αποτελούμενη από εκπαιδευτικούς και γονείς, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν τα παιδιά του σχολείου και να ζητήσουν την στήριξη του δήμου στις υποχρεώσεις που ακολουθούν και απορρέουν από τις επιτυχίες αυτές.

Ο κ. Σιωνίδης τους συνεχάρη για την επιτυχία που σημείωσε η χορωδία του σχολείου και η καθηγήτρια μουσικής επιστήμης Άννα Μαρία Κότσιφα που προκρίθηκαν στο 14οφεστιβάλ σχολικών χορωδιών που έγινε στην Καρδίτσα και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο επόμενο Φεστιβάλ που θα γίνει σε Ευρωπαϊκή χώρα την άνοιξη του 2023.

Επίσης έδωσε συγχαρητήρια για την 1η θέση που κατέλαβε το σχολείο στον 4ο οπτικοακουστικό πανελλήνιο διαγωνισμό «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ» με την μουσική ταινία «Ιωνία, Μάνα, Γη» που δημιούργησαν οι μαθητές του Γ1 τμήματος με την επιμέλεια της κ. Κότσιφα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

Η βράβευση της ταινίας θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου στο κτίριο της ΕΡΤ στην Αθήνα και ο δήμαρχος δεσμεύτηκε για την κάλυψη μέρους των δαπανών που θα προκύψουν για την μετάβαση.

Ευχαριστήριο Δημάρχου Παιονίας

Ευχαριστούμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις CATERING MAXIM και ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ‘’ΜΑΜ’’ για την ευγενική προθυμία τους να προσφέρουν εδέσματα σε εκδηλώσεις του Δήμου μας, ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 22α ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 17.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση 12ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2022.

Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων του έργου: «Κατασκευή και λειτουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) Ισχύος 39,6MW στη θέση “Φανάρι – Χρυσόδεντρο- Σταυροδρόμι - Δρέβενο” και των συνοδών του έργων στη Δ.Ε. Αξιούπολης, του Δήμου Παιονίας, της Π.Ε. Κιλκίς, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας»

Υλοτομία συστάδων δημοτικού δάσους Παιονίας (πρώην δημοτικό δάσος Γουμένισσας) για το διαχειριστικό έτος 2022.

Αντικατάσταση μέλους Εμπορικού συλλόγου Γουμένισσας στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Παιονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.