Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Κυριακή Κατσογρεσάκη στη Neagnomi.gr: Ο χρόνος πετάει, όμως εμείς είμαστε Πιλότοι της Ζωής μας και βάζουμε πλώρη για όπου η Καρδιά μας λαχταρά!



Η πιλότος και υπερδραστήρια νεαρά κυρία, Κυριακή Κατσογρεσάκη μιλά στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Με τι ασχολείσε αυτό το διάστημα, αγαπημένη Κυριακή; Ποια τα πλανα σου; Από ότι ξερω είσαι κυριολεκτικά σε πλήρη ανοδική πορεία.

Αυτό το διάστημα βρίσκομαι στην Ελλάδα , πλέον εργάζομαι σαν πιλότος και απολαμβάνω τις διανυκτερεύσεις στα νησιά της χώρας μας λόγω της δουλειάς.

Είσαι άνθρωπος που ζει ενεργά το σήμερα, εργασιακά και κοινωνικά, σε κάθε τομέα. Η γενιά μας θεωρείς ότι αντέχει και προοδεύει;

Γενικά είμαι άνθρωπος δραστήριος που καταπιάνομαι με πολλά, δεν με αφήνω ποτέ να βαρεθώ, θέλω να βρίσκομαι συνέχεια σε εγρήγορση. Όταν δεν έχω πτήσεις θα είμαι είτε στο γυμναστήριο ή πάνω από τον υπολογιστή ν’ ασχολούμαι με τα χρηματοοικονομικά. Ασχολούμαι ενεργά με τις επενδύσεις σε μετοχές και κρυπτονομίσματα και αφιερώνω αρκετό χρόνο στο διάβασμα. 

Είναι πολλά τα μηνύματα που δέχομαι καθημερινά από νέους ανθρώπους για να με ρωτήσουν συμβουλές πάνω στον τομέα των επενδύσεων. Δυστυχώς η πλειοψηφία του κόσμου έχει επαναπαυθεί και δεν ψάχνει να βρει νέες πηγές παθητικού εισοδήματος για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του και αντί να πάρει την ευθύνη στα χέρια του στο τέλος ρίχνει τις ευθύνες στο κράτος.

Κρίνεις οτι τουριστικά πήγαμε καλά τη σεζόν 2022;
Αναφέρομαι και στην ιδιαίτερη πατρίδα σου, το Λασίθι και την Κρήτη, αλλά και συνολικά;


Η πατρίδα μου η Κρήτη είναι ένας ιδιαίτερος τόπος που οι τουρίστες αγαπάνε πολύ και είναι ο νούμερο ένα προορισμός για τις διακοπές τους. Θεωρώ πως η Κρήτη θα είναι η τελευταία που θα νιώσει την κρίση, καθώς βρίσκεται συνεχώς σε άνοδο λόγω των μεγάλων αναπτυξιακών έργων που έχουν δρομολογηθεί στο νησί.

Η θέση της Γυναίκας του σήμερα είναι σε καλύτερη τροχιά και μοίρα σε σχέση με πριν 10 ή 20 χρόνια; Ποια η άποψη σου;

Η θέση της γυναίκας το 2022 έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Πλέον οι γυναίκες ειναι ανεξάρτητες δυναμικές και έχουν παγιώσει την θέση τους στον εργασιακό τομέα και στον πολιτικό στίβο .Η γυναίκα του σήμερα έχει ίσα δικαιώματα , ίσες ευκαιρίες και μπορεί να συμμετέχει στα κοινά . Η γυναίκα έχει καθοριστικό ρόλο στην κοινωνία.

Θα σκεφτόσουν να είχες στο μέλλον ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική, π.χ. δημοτικές εκλογές;
Σου έχουν γίνει προτάσεις;


Εγώ προσωπικά δεν έχω σκεφτεί ποτέ ν’ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική, την καρδιά μου την έχει κερδίσει ο αεροπορικός χώρος.

Θα ξαναλάμβανες μέρος σε κάποιο τηλεοπτικό σόου ή... γιατί οχι θα έλεγες ναι σε ένα ρολο σε κάποια κοινωνική ή κωμική ταινία ελληνικής παραγωγής;

Δεν νομίζω πως θα λάμβανα ξανά μέρος σε κάποιο τηλεοπτικό σόου αλλά ενδεχομένως να μην έλεγα όχι σε κάποιο ρόλο σε ταινία ελληνικής παραγωγής.

Λατρεμένη Κυριακή. Μια αισιόδοξη σκέψη σου για αύριο, κατι φωτεινό, ελπιδοφόρο... με όραμα και χαμόγελο.

Οι σκέψεις μου για το μέλλον είναι θετικές και αισιόδοξες. Ο καθένας μπορεί να ορίσει το μέλλον του όπως επιθυμεί αρκεί να έχει δύναμη και πυγμή! Ο χρόνος πετάει, όμως εμείς είμαστε πιλότοι της ζωής μας και βάζουμε πλώρη για όπου η καρδιά μας λαχταρά.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.