Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Πετυχημένος ο ετήσιος χορός της θρακικής Εστίας Κιλκίς

Γράφει ο Μόνικα Σωτηριάδου
Μια όμορφη εκδήλωση χάρισε η Θρακική Εστία Κιλκίς προσφέροντας ένα γνήσιο Θρακιώτικο γλέντι σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το παιδικό χορευτικό τμήμα το οποίο σκόρπισε συγκίνηση κάνοντας μια ζεστή ατμόσφαιρα στις καρδιές όλων.

Στην συνέχεια τιμήθηκε από τον σύλλογο ο παγκόσμιος πρωταθλητής στην σφύρα Γιάννης Κορακίδης, το παλικάρι από το χωριό Πεδινό που κατάφερε με το χρυσό παγκόσμιο μετάλλιο να ενώσει και να προβάλει τον τόπο του, και να κερδίσει με ευγένεια ταπείνωση και καλοσύνη ένα ακόμη μετάλλιο που είναι της καρδιάς.

Το γλέντι άναψε με το γνωστό μουσικό σχήμα "Θρακόμελο" με αυθεντική θρακιώτικη μουσική και τραγούδια ξεφεύγοντας από τα γνωστά στερεότυπα των λίγων χορών που έχουμε συνηθίσει.

Αξίζει να σημειωθεί η φιλοξενία των μελών της θρακικής Εστίας Κιλκίς στο καλωσόρισμα καθώς και στην προσπάθεια να περάσουν όλοι όμορφα.

Τέλος η ιδέα να δοκιμάσει ο κόσμος την παραδοσιακή θρακιώτικη "Βαρβάρα" τις νόστιμες χειροποίητες πίτες, χαρακτήρισε τον κόπο ανθρώπων και την Αγάπη στις παραδόσεις όσο και στο μοναδικό Ελληνικό φιλότιμο που βγαίνει σε κάθε συνάντηση όταν την φροντίζουν και την στηρίζουν όλοι όσοι προσπαθούν για το καλό του τόπου μας.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.