Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Κίνηση Πολιτών Δήμου Παιονίας: Δήμαρχε Παιονίας, δεν θα πανηγυρίσουμε μαζί σας

Ανακοίνωση 
Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας
Με λύπη διαβάσαμε ολόκληρη την ανακοίνωση του δημάρχου Παιονίας στα ΜΜΕ του νομού (ΕΔΩ). Μια ανακοίνωση που με πανηγυρικό τόνο μιλάει για το τι πήραμε (μας δώσανε) ως δήμος σε ευρώ, για να κάνουν τον τόπο μας αποθήκη παράνομα εισελθόντων μεταναστών.

Έναν δήμο που κατά καιρούς ακούγαμε μια στο τόσο για μια διάρρηξη, και τώρα είναι στην ημερήσια διάταξη, βιασμοί, δολοφονίες, κλοπές, ναρκωτικά, όπλα κ.α.

Αλήθεια πόσο κοστολόγησαν οι άρχοντες του δήμου όλη αυτή την κατρακύλα;

Αλήθεια πόσο κοστίζει η λήθη για την πέτρα που έφαγε στο κεφάλι η συντοπίτισσα μας για να της κλέψουν ένα κινητό στο Πολύκαστρο;

Πόσα ευρώ πρέπει να πάρουμε ως Δήμος για να ξεχάσει η μάνα την επίθεση που δέχθηκε ο γιος της στην Αξιούπολη;

Πόσα ευρώ πρέπει να πάρουμε για να ξεχάσουν τα παιδάκια την εικόνα του άνδρα που αυτοικανοποιούνταν σε δημόσια θέα στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου;

Πόσα πρέπει να μας δώσουν για να σκύψουμε το κεφάλι και να δεχθούμε όλη αυτή την κατάντια;

Προσέφυγε στο ΣτΕ ο Δήμος εναντίον του καμπ, και στην ανακοίνωση του πανηγυρίζει για τα έργα υποδομής που έχουν γίνει εκεί.

Ένας από αυτούς που διοικούν μας είχε πει μετά από μια συνάντηση μας με τον υπουργό μετανάστευσης κ. Μηταράκη ότι αν δεν μπορείς να αποφύγεις έναν βιασμό, κάτσε και απόλαυσε τον.

ΕΜΕΙΣ λέμε πως αν κάτσεις να τον απολαύσεις, δεν είναι βιασμός, αλλά συναινετική ερωτική συνεύρεση.

Όσον αφορά το 4ο νηπιαγωγείο Πολυκάστρου, θα πούμε πως είναι λάθος να πανηγυρίζουμε για κάτι που δικαιούται η περιοχή εδώ και κάτι χρόνια και μας το δίνουν τώρα για να υπομείνουμε όλα αυτά που προαναφέραμε.

Θέλουμε την άμεση απομάκρυνση όλης της υποδομής στην Νέα
 Καβάλα, επαναφορά του Συνοριακου τμήματος Ευζώνων και το άδειασμα της παραμεθορίου από όλους αυτούς τους παράνομα εισελθόντες στην χώρα μας μετανάστες. Και ας παίζουν τα παιδιά μας ποδόσφαιρο σε ξερό γήπεδο, όπως εμεις κάποτε, αλλά να μπορούν να πηγαίνουν σε αυτό μόνα τους. Και όχι με την επίβλεψη γονέα.

Κανείς δήμαρχος δεν θα κριθεί ικανός αν απορροφά κονδύλια που παρέχονται για να υπομείνει όλα τα παραπάνω.

Ικανός δήμαρχος είναι αυτός που με τις ενέργειες του, αποτρέπει την δημιουργία τέτοιων καμπ και εξασφαλίζει με αγώνες και εργασία την χρηματοδότηση του δήμου για την ευημερία των δημοτών.

Για παράδειγμα ο Δήμος Κιλκίς μια χαρά κονδύλια απορροφά, χωρίς όλη αυτή την κατάντια που ζουμε εμείς.

Για αυτούς τους λόγους δεν θα πανηγυρίσουμε μαζί σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.