Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Δήλωση της Ειρήνης Αγαθοπούλου για την απώλεια της Σοφίας Σπηλιωτοπούλου

Υπογράφει η Ειρήνη Αγαθοπούλου
Αναπλ. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης,
αρμόδια για θέματα Ισότητας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Με μεγάλη θλίψη ενημερωθήκαμε σήμερα την απώλεια της Σοφίας Σπηλιωτοπούλου, της ακούραστης δικηγόρου και εμπειρογνώμων της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα μας λείψουν οι γνώσεις της, η αγωνιστικότητά της, η μαχητικότητά της έως το τέλος της ζωής της. Οι γνώσεις της και η εμπειρία της σε θέματα όπως το Οικογενειακό Δίκαιο και η Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, μας έδωσε τα εφόδια να δώσουμε τη μάχη απέναντι στις οπισθοδρομικές αλλαγές του οικογενειακού δικαίου των τελευταίων ετών.

Τους αγώνες υπέρ των γυναικών, υπέρ των παιδιών, υπέρ των υγιών σχέσεων θα συνεχίσουμε να τους δίνουμε χωρίς την κ. Σπηλιωτοπούλου, στον δρόμο που χαράξαμε μαζί.

Καλό ταξίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.