Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Γ. Φραγγίδης: Ο Νίκος Ανδρουλάκης κέρδισε το στοίχημα της ΔΕΘ

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, o Πρωθυπουργός με τη συμπεριφορά και τα λεγόμενά του αποκάλυψε ότι θεωρεί το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ως τον στρατηγικό του αντίπαλο. 

Έτσι εξηγείται η επιλογή του να στοχοποιήσει το κόμμα και τον Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη. Παράλληλα, επεδίωξε να πιέσει τους πολίτες να δώσουν αυτοδυναμία στη ΝΔ στις επόμενες εκλογές, παρουσιάζοντας ανυπόστατα σενάρια κυβέρνησης συνεργασίας από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, την οποία χαρακτήρισε απειλητικά «πολιτική τερατογένεση». 

Για τα προβλήματα της ακρίβειας στα αγαθά και στην ενέργεια, αποποιείται κάθε ευθύνη άστοχης διαχείρισης και προτείνει ανεπαρκή, αποσπασματικά και οριζόντια μέτρα στη λογική της επιδοματικής πολιτικής, διαιωνίζοντας την κατάσταση και δημιουργώντας δημοσιονομικό κενό. Για το σκάνδαλο των υποκλοπών, εντελώς υποκριτικά από τη μία λέει «όλα στο φως» και από την άλλη υποβαθμίζει την έννοια της διαφάνειας. 

Δεν προχωρά σε άρση του απορρήτου, αν και ο νόμος του δίνει τη δυνατότητα να το πράξει ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ. Επιμένει, χωρίς αιδώ, να δικαιολογεί μια θεσμική εκτροπή. Ο ελληνικός λαός, όμως, δικαιούται να γνωρίζει την αλήθεια και να έχει όλη την αναγκαία πληροφόρηση πριν έρθει η ώρα της κάλπης.

Ο Νίκος Ανδουλάκης παρουσίασε τους βασικούς άξονες ενός κυβερνητικού προγράμματος, ρεαλιστικού και ταυτόχρονα ελκυστικού για τους πολίτες, που αφορά σε κρίσιμους τομείς της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Απέδειξε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής διαθέτει μια αληθινά προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης, διαφορετική από τα καθεστωτικά, προβληματικά και αποτυχημένα μοντέλα της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και όχι στους λίγους. Μπορεί να διαχειριστεί με επάρκεια τα μεγάλα προβλήματα της ακρίβειας, της ενεργειακής κρίσης, της στέγασης, του δημογραφικού, του κλίματος και του περιβάλλοντος. Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκαθάρισε ότι ο στόχος μας είναι να διαδραματίσουμε κεντρικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα, διαγράφοντας μία αυτόνομη πορεία. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία, τη φρεσκάδα και τις προτάσεις. Πάνω απ’ όλα διαθέτουμε αξιοπιστία και σοβαρότητα.

1 σχόλιο:

  1. Διαθέτουμε αξιοπιστία και σοβαρότητα
    Καλά το ξέρουμε ότι ζητε σε άλλο πλανήτη,νομίζοντας ότι θα ξεχάσουμε ποτέ τα αισχη,και τη καταστροφή που σπειρατε
    Θα το δούμε σε λίγους μήνες που θα κρυφτειτε μαζί με τον κύριο τίποτα που έχετε για αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.