Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Πρόκριση στο Κύπελλο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς, πήρε ο Αλέξανδρος μιας και επικράτησε με 5-1 στο Δημοτικό Στάδιο του Παλιού Γυναικοκάστρου. Έτσι θα υποδεχθεί σε νοκ-άουτ παιχνίδι το Πάικο Γουμένισσας την επόμενη εβδομάδα.

Το Παλιό Γυναικόκαστρο μπορεί να προηγήθηκε με κεφαλιά του Ιωάννη Σιδηρόπουλου στο 8΄, όμως η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη είχε τον απόλυτο έλεγχο, και γύρισε γρήγορα το ματς. Γκολ στο 20’ και 21’ από τους Χριστοφορίδη (ασίστ Παυλίδη) και Γκαμπριντασβίλι (ασίστ Σακαλή), και πολλές ευκαιρίες ακόμη.

Στο 48’ ασίστ του Χριστοφορίδη και τέρμα του Σεχάι, στο 64’ το 4-1 από τον Παναγιώτη Σιδηρόπουλο από εκτέλεση κόρνερ του Ξυγαλατά και στο 76’ χρίστηκε σκόρερ και ο Γρίβας. Πέραν των άλλων ο Αλέξανδρος Κιλκίς είχε και αρκετά δοκάρια, με τον Χριστοφορίδη να έχει δύο, και από ένα ο Σεχάι, ο Γρίβας και ο Ξυγαλατάς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Παπαδόπουλος, Σακαλής, Παυλίδης (53’ Κουσίδης), Π. Σιδηρόπουλος, Μαριόγλου, Αμανατίδης (74’ Γυριχίδης), Ξυγαλατάς (Κ. Σιδηρόπουλος), Χριστοφορίδης, Γκαμπριντασβίλι (53’ Γρηγοράκης), Κότσι, Σεχάι (65’ Γρίβας).

Με τέσσερα τμήματα το Σάββατο στη Νέα Ευκαρπία

Απόλυτα ικανοποιημένο έμεινε το τεχνικό δίδυμο Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργου Δαϊλλίδη από τις εμφανίσεις τόσο της Κ17 όσο και της Κ16 του Αλέξανδρου Κιλκίς στις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν το Σάββατο στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με την τοπική Νίκη.

Δύο εύκολες νίκες με 4-0 για την Κ17 και 3-0 για την Κ16, οι οποίες συνδυάστηκαν από όμορφο ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις, γρήγορο παιχνίδι και πολύ καλές συνεργασίες.

Στη Νέα Ευκαρπία βρέθηκαν και οι Κ14 και Κ13 «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, οι οποίες αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της Νίκης. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας, με γρήγορο τέμπο, κάθετες μπαλιές και ωραίες ομαδικές συνεργασίες, με την Κ14 να επικρατεί 7-0 και την Κ13 να φτάνει στη νίκη με 6-2.

Φιλικά στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή

Με φιλικούς αγώνες συνέχισε και αυτή την Κυριακή ο Αλέξανδρος Κιλκίς. «Μπάρτσα», «Φιορεντίνα» και «Μίλαν», συνέχισαν τις εξορμήσεις, και αγωνίστηκαν στη Νέα Ευκαρπία, απέναντι στα τμήματα της τοπικής Νίκης.

Πολύ ωραίοι αγώνες με αρκετά τέρματα για τις ομάδες του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Στη Νέα Ευκαρπία βρέθηκαν και τα κορίτσια μας για να αντιμετωπίσουν την Κ12 της Νίκης. Πολύ καλή εμφάνιση για τις παίκτριες του Βασίλη Ορμανίδη, που μέσα από την συνεχή προπόνηση αρχίζουν να βρίσκουν τα «πατήματά» τους, και να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Επίσης αγώνα είχαν και η «Παρί» του Δημήτρη Μούρου, όπως επίσης και η «Μαρσέιγ» του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη. Άψογο ποδόσφαιρο από τους παίκτες της Ακαδημίας, με όμορφες συνεργασίες.

Τις φιλικές αναμετρήσεις με τη Νίκη Ευκαρπίας αυτό το διήμερο έκλεισε η Κ16 «Τσέλσι» του Βασίλη Ορμανίδη. Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στο πρώτο της φιλικό, κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Οι ευκαιρίες έγιναν γκολ, η αμυντική λειτουργία κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, και τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι σε ένα όμορφο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.