Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Για να μην ξεχνιόμαστε ότι ζούμε στη θλιβερή, μίζερη και οπισθοδρομική χώρα του Κιλκιστάν!

Κείμενο-φωτογραφίες: Πανίκας Μαύρος
Αυτές τις άθλιες και ντροπιαστικές φώτο τις βάλαμε πριν αρκετό καιρό. Με σκοπό μήπως και από θαύμα ευαισθητοποιηθεί κάποιος αρμόδιος. Κι όμως καμία μα καμία αντίδραση από κανέναν! Και γιατί να αντιδράσουν άλλωστε...; Οι ιθαγενείς είναι σε αποχαύνωση... βρίσκουν και κάνουν...

Αυτό το παρανοϊκό έργο, το έφτιαξαν προηγούμενοι δήμαρχοι, το ανέχονται οι τωρινοί και μάλλον θα το αποδεχθούν και οι επόμενοι. Με δικά μας λεφτά φυσικά!

Ένα ντροπιαστικό έργο που οι τυφλοί θα πεθάνουν από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αν τολμήσουν και χρησιμοποιήσουν αυτό το διάδρομο.

Όσο για αυτούς που το σχεδίασαν, ενέκριναν, παρέλαβαν μάλλον τους περιμένει τουλάχιστον να λογοδοτήσουν...

Στο Κιλκιστάν δεν θα αλλάξει ποτέ και τίποτε, όσο και να φωνάζουν κάποιοι ελάχιστοι. Και αυτό γιατί δεν το θέλουμε εμείς οι ίδιοι οι Κιλκισιώτες...
Διότι πάντα ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ένα θλιβερό, μίζερο και οπισθοδρομικό χωριό.

Και όποιος έχει αντίρρηση, εδώ είμαστε. Με φωτογραφίες και επιχειρήματα...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.