Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

8η έκθεση εικαστικών του Καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου "η πόλις"

Δελτίο τύπου «πόλις»
Αγαπητοί φίλοι και φίλες της τέχνης και του πολιτισμού,
Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε για μια ακόμη χρονιά την έναρξη της 8ης έκθεσης εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις» με φετινό θέμα τη «φύση». Στον όμορφο χώρο τής Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής, που ευγενικά παραχώρησε ο Δήμος Κιλκίς για τη διεξαγωγή της έκθεσης, θα φιλοξενηθούν για μια εβδομάδα έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, φωτογραφίας, κολάζ, χαρακτικής, πυρογραφίας κ.α. 16 καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα.

Συμμετέχουν οι: Δήμητρα Βάντζου, Αφροδίτη Ζώγκα, Μαρία Καλαϊτζίδου, Αγγελική Καλομοίρη, Οδυσσέας Κασκαρίδης, Μαρία Μπελιώτου, Δαμιανός Μωυσίδης, Αναστασία Πραξιγά, Σοφία Σπυρλιάδου, Αθανάσιος Τζανακάκης, Βούλα Τσαγανού, Φωτεινή Τσακιρούδη, Στέλλα Τσολακίδου, Σπυριδούλα Φαχουρίδου, Μάρθα Φραγκούλη και Κυριακή Φωτιάδου.

Παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν στο φουαγιέ της Καπναποθήκης τμήμα της θεματικής έκθεσης της γκαλερί «The Basket Gallery» με τίτλο «Glittering diamonds and magic straws» («Αστραφτερά διαμάντια και μαγικά άχυρα») καθώς και επιλεγμένα έργα των μαθητών των τμημάτων ζωγραφικής του «πόλις».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 έως και Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στην Καπναποθήκη Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς. Η ώρα έναρξης των εγκαινίων της Δευτέρας θα είναι στις 20:00 και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι 18:00 - 22:00 τις καθημερινές και 11:00-14:00 & 18:00 - 22:00 το Σάββατο και την Κυριακή

Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις»

(Για ζητήματα που αφορούν στην έκθεση μπορείτε να επικοινωνείτε με το «πόλις» στο e-mail: ipolis@ipolis.gr και στα τηλέφωνα 23410 25111, 6972236609 και 6977300283)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.