Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

(Video) Λένα Αναστασιάδου: Όχι άλλο τσιμεντόπαρκο στην πόλη του Κιλκίς

Λένα Αναστασιάδου σε συνέντευξη τύπου το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022: Όχι άλλο τσιμεντόπαρκο στην πόλη του Κιλκίς.

2 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΑ!ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΡΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝΤΡΑ!ΧΑ ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρακλής Ζαντίδης ...Τσιμέντοπάρκο ... Λένα μου έγραψες... αυτό το πάρκο με τυπολογικά χαρακτηριστικά "γαλλικού κήπου" που έστησαν ως εργόχειρο οι καθολικές καλόγριες στην αυλή του μοναστηριού δηλ.του ωδείου ( που κάποτε ο Χαρίτων τάισε τα παιδιά στην κατοχή και εμάς μας έκαναν κατηχητικό ) αυτός ο βασανιζόμενος μικρός δημόσιος χώρος της πόλης δοκίμασε όλα τα "γούστα" επάνω του... τον άφησαν ήσυχο ως πάρκο γιατί ταίριαξαν μέσα το ηρώον και γιατί εκμεταλλεύτηκαν το κομμάτι που λεγόταν κήπος ως εξοχικό κέντρο... μετά διαδοχικά έπεσαν στο πάρκο που αφάνισαν οι πλάκες πεζοδρομίου και τέλος στον κήπο σε δύο δόσεις με την τελευταία και φαρμακερή να μας θυμίζει όχι μόνο το αισθητικό μας μπόι αλλά και την αναπόφευκτη ιστορία του μέλλοντος μας... μόνο μέσα μας πια θα υπάρχουν οι τόποι που άξιζαν να διατηρηθούν ως δροσερά αστικά κενά στον καμένο από τα καλοκαίρια τόπο μας... εκεί έπαιξα τα καλοκαίρια κρυφτό και τους χειμώνες χιονοπόλεμο εκεί στην μικρή πίστα του κήπου μύριζά τις κολώνιες του Καλογιάννη που άφηναν σε αργές στροφές ταγκό τα ραμένα απο μοδίστρες ρούχα που φορούσαν οι κυρίες... εκεί στήναν την εξέδρα όπου πρίν το ξέσπασμα τις αναστάσεως η τρεμάμενη φωνή του Χαρίτωνα κατέληγε στά λόγια ...”καὶ ἐξελθοῦσαι ἔφυγον ἀπὸ τοῦ μνημείου· εἶχε δὲ αὐτὰς τρόμος καὶ ἔκστασις, καὶ οὐδενὶ οὐδὲν εἶπον· ἐφοβοῦντο γάρ" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.