Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του τέως Υπουργού κυρού Γεωργίου Δασκαλάκη

Ανακοίνωση 
Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου ανακοινώνει ότι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος δέεται υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του τέως Υπουργού κυρού Γεωργίου Δασκαλάκη και απευθύνει συλλυπητήριες ευχές στη σύζυγό του Μαρία και στις θυγατέρες τους.

Ο Γεώργιος Δασκαλάκης τον Μάρτιο του 1994 εισηγήθηκε στην Βουλή των Ελλήνων τον νόμο 2193 με τον οποίο καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Όλοι εμείς που έλκουμε την καταγωγή μας από τον ένδοξο Πόντο, του είμεθα υποχρεωμένοι διότι, υπερμάχησε υπέρ μίας ιστορικής αλήθειας, η οποία θα πρέπει να γίνει παγκοσμίως αποδεκτή· της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Μετά θερμών ευχών και προσευχών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.