Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

ΕΔΕΚΑΠ: Δεν υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Κιλκίς
Η ΕΔΕΚΑΠ εξετάζοντας την υποβολή ενστάσεων στην εκλογική διαδικασία του Δήμου Παιoνίας του Νομού Κιλκίς και ειδικότερα κατά τη διαλογή των ψήφων για τη συντονιστική επιτροπή και τους συνέδρους του 3ου συνεδρίου προέβη στις εξής ενέργειες:

1. Ζήτησε τη διακοπή της διαλογής των ψήφων και την άμεση αποστολή της κάλπης στην Αθήνα προκειμένου η καταμέτρηση να γίνει από την ΕΔΕΚΑΠ.
 
2. Διενήργησε εξαρχής και ολοκλήρωσε τη διαλογή των ψήφων της κάλπης του Δήμου Παιoνίας για τη συντονιστική γραμματεία και τους αντιπροσώπους στο συνέδριο.

3. Από την διαλογή των ψήφων διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος ακόμη κι αν υπήρξε προσπάθεια προσθήκης σταυρών, διότι το εύρος της διαφοράς των ψήφων των υποψήφιων συνέδρων δεν δημιουργεί καμία αλλαγή στο αποτέλεσμα και τη σειρά εκλογής των συνέδρων.

Περαιτέρω, για την παρουσία εκπροσώπων υποψηφίων συνέδρων στο τραπέζι διαλογής των ψήφων, η ΕΔΕΚΑΠ επιφυλάσσεται μετά το συνέδριο να κινηθούν οι προβλεπόμενες καταστατικές διαδικασίες.

Τέλος, η ΕΔΕΚΑΠ θεωρεί καταδικαστέες τέτοιες συμπεριφορές και ενέργειες στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.