Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 29/4/2022, 7:55 μ.μ.

Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθη χθες (28 Απριλίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 178 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 17η Μαρτίου 2022 σε περιοχή της Χαλκιδικής, αφαίρεσε από την κατοχή ημεδαπής μέσα σε κατάστημα, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 250 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) συνολικά ατόμων για περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιούλιο του 2021 εισήλθε σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη και αφαίρεσε αρχικά κλειδί Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και στη συνέχεια αφαίρεσε το ίδιο το όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας.

23χρονου αλλοδαπού, διότι τον Ιούλιο του 2021 επιχείρησε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε οικία στην περιοχή της Περαίας.

47χρονου αλλοδαπού, καθώς τον Αύγουστο του 2019 παραβίασε θύρα διαμερίσματος στην περιοχή της Καλαμαριάς και αφαίρεσε κοσμήματα και φωτογραφικές μηχανές.

33χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Μάιο του 2013 διέρρηξε οικία στο Σοχό Θεσσαλονίκης και αφαίρεσε από το εσωτερικό της πλήθος κοσμημάτων, χρυσές λίρες και χρηματικό ποσό.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ανακοίνωση σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εσωτερική περιφερειακή  

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη (03/05/2022) έως και την Παρασκευή (06/05/2022) κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, θα συνεχιστούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κλάδο Εισόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (προς Ε.Π.Ο.Θ. - Κόμβος Κ12) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (πριν το Κλάδο Εξόδου της οδού Ελαιώνων προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – ρεύμα προς δυτικά), στο ρεύμα πορείας προς νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω έγκαιρης και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.