Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Διακρίσεις για τους αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς σε αγώνες γρήγορου σκακιού

Με έξι αθλητές εκπροσωπήθηκε ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς στα Πρωταθλήματα Blitz και Rapid 2022 (γρήγορου σκακιού), που έγιναν το τριήμερο 25-27 Μαρτίου 2022 στο Ξενοδοχείο «Φιλίππειον» στη Θεσσαλονίκη. Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής και η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 154 σκακιστές και σκακίστριες από όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς κατέλαβαν τις εξής θέσεις:

Σπυρλιάδης Αχιλλέας (7ος στο Blitz )

Μπουφίδης Κωνσταντίνος (34ος στο Blitz)

Δουδουλακάκης Ιωάννης (48ος στο Blitz και 29ος στο Rapid)

Δουδουλακάκης Αθανάσιος (59ος στο Blitz)

Γιάννογλου Κωνσταντίνος (73ος στο Blitz και 52ος στο Rapid)

Παπαδόπουλος Αλέξανδρος (79ος στο Blitz)

Πρωταθλητής στο Blitz αναδείχτηκε για ακόμα μια φορά ο 19χρονος ταλαντούχος Διεθνής Μαιτρ Αλεξάκης Δημήτρης του Πειραϊκού Ομίλου Σκακιστών, ενώ στο Rapid νικητής ήταν ο Μεγάλος Μαιτρ Μαστροβασίλης Αθανάσιος της Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 3 Απριλίου, οι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς θα αγωνιστούν στο 14ο Ατομικό Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Κεντροδυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα, με σκοπό την πρόκρισή τους στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2022. Η συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα είναι ανοιχτή για όλους τους μαθητές των σχολείων του Κιλκίς. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας esskedym.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.