Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Πινακίδες να γελάς και να κλαις...


Έχει καταντήσει πλέον κουραστικό να γκρινιάζουμε για αυτή την "καταραμένη Γαλατική χώρα" με το όνομα Κιλκίς. Προσπαθούμε μάταια να βρούμε κάτι καλό να αναδείξουμε, αλλά που να μας αφήσουν αυτοί που μας διοικούν;

Αν μπει κάποιος ξένος στην πόλη μας η απλά περνάει για να συνεχίσει προς τη χώρα των Σκοπίων ή τη Βουλγαρία θα συναντήσει κάποιες πινακίδες.

Είναι τόσο παμπάλαιες και ξεθωριασμένες που φυσικά δεν βλέπεις απολύτως τίποτα για να καταλάβεις που πηγαίνεις. Το χειρότερο όμως είναι, πως οι αθεόφοβοι "κρατάνε" μέχρι και το παλιό λογότυπο της πρώην Γιουγκοσλαβίας (YU). Η οποία διαλύθηκε πριν 30 και πλέον χρόνια.

Είναι ντροπή να ανεχόμαστε αυτές οι εικόνες. Τόσο οι ντόπιοι Κιλκισιώτες αλλά είναι τουλάχιστον προσβολή στον επισκέπτη που θα κάνει το μεγάλο λάθος να περάσει από το Κιλκίς.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.