Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

Φραγγίδης: Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν φοβάται

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Οι ημέρες που διανύουμε ως Χώρα παραμένουν δύσκολες. Η Δημοκρατία όμως πάντα παραμένει στο επίκεντρο για χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που αγωνίστηκαν δίνοντας και το αίμα τους, διατηρώντας με υπερηφάνεια το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου, των αρχών και των αξιών τους.

Δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται αυτόκλητοι «υπερασπιστές» του Συντάγματος να αμαυρώνουν τους θεσμούς της Δημοκρατίας και να βάλλουν εναντίον αιρετών πολιτών, που προκύπτουν από την λαϊκή ετυμηγορία των εκλογών του τόπου.

Οι απειλές κατά των αιρετών είναι απολύτως απαράδεκτες και καταδικαστέες.

Η Δημοκρατία παραμένει απόλυτη προτεραιότητά μας και χτίζεται με διαρκείς αγώνες κάθε ημέρα και δεν έχει καμία σχέση με συμπεριφορές συνομωσίας. Δεν εκβιάζεται και δεν φοβάται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.