Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Αδέσποτα: Κατεβασμένα τα ρολά του Δήμου Κιλκίς, γιορτές, Σαββατοκύριακα και απογεύματα;


Χθες ημέρα Χριστουγέννων ένας συμπολίτης μας αποφάσισε να σκοτώσει σε οικισμό του Δήμου Κιλκίς ένα αδέσποτο ζωάκι, που πριν δυο μήνες ένας άλλος συμπολίτης μας το κατέστησε αδέσποτο. 

Ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έδρασε ακαριαία προς τιμήν της, πήρε στο αυτόφωρο τον δράστη. Το πτώμα του ζώου βρέθηκε σε ερημικό σημείο, όπου ο δράστης πρόλαβε να το πετάξει λίγα μέτρα μακριά.

Κανείς δεν μερίμνησε για το πτώμα. Ήταν Χριστούγεννα βλέπετε και κανείς από τους υπεύθυνους δεν ήταν διαθέσιμος.

Άραγε μόνο τα Χριστούγεννα άραγε συμβαίνει αυτό; 

Μήπως και τα Σαββατοκύριακα; 

Μήπως και τα απογεύματα τις καθημερινές; 

Μήπως ακόμη ακόμη και τις ώρες λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών;

Δεν ειναι δυνατόν ολόκληρος Δήμος Κιλκίς να επαναπαύεται στην δράση 5 εθελοντών του φιλοζωικού συλλόγου που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επιχορήγηση από πουθενά, έχουν τις εργασίες τους για να ζήσουν, έχουν τα σπίτια τους και  τις οικογένειες τους. 

Για μια ακόμη φορά μέλη του φιλοζωικού συλλόγου, άφησαν το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. την όποια υποχρέωση τους για να βρουν τρόπο και λύση στην αποθήκευση του πτώματος μέχρι την Δευτέρα που θα ανοίξουν οι δημόσιες υπηρεσίες για να γίνει η νεκροψία του ζώου. 

Ποια είναι λοιπόν η μέριμνα του δήμου Κιλκίς στο κεφάλαιο αδέσποτα γι' αυτά τα περιστατικά, από τη στιγμή που είναι δια νόμου ο μόνος υπεύθυνος για την ευζωία τους και χρηματοδοτείται γι' αυτό;

2 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.