Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Τα κορίτσια του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος φτιάχνουν κοκαλάκια/Scruchies για καλό σκοπό


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος
Έχοντας μπει στο 3ο έτος μαθημάτων Κοπτικής /Ραπτικής στο ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος και τα παιδιά μας πλέον μπορούν να χειρίζονται με ευχέρεια & ταχύτητα τις μηχανές τους, αυτές τις ημέρες αποφασίσαμε οι δημιουργίες μας να πάνε για καλό σκοπό, για την Υγεία της Χριστιάνας. 

Φτιάχνουμε πυρετωδώς λαστιχάκια μαλλιών, τα περιβόητα Scrunchies και τα προμηθεύομε δωρεάν στην αγαπημένη μας μητέρα κ. Κική Μπολυμένη - Mystique.dreams, που με χαρά δέχτηκε αφιλοκερδώς να τα μεταπουλάει στην Λαϊκή του Κιλκίς, του Χέρσου και της Αξιούπολης. 

Οι δύο πρώτες παραγωγές μας βγήκαν αμέσως Sold out βγήκαν και με μεγάλη μας χαρά θα συνεχίσουμε με διαφορετικά σχέδια και υφάσματα, ώστε να τα βρείτε στην Λαϊκή και την επόμενη εβδομάδα.

Το κόστος είναι 2E /τμχ και όλα τα έσοδα διατίθενται για την Υγεία της Χριστιάνας, που αντιμετωπίζει σοβαρό και πολυδάπανο πρόβλημα Υγείας.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που στηρίξατε την δράση μας και την πρωτοβουλία μας για να συμβάλλουμε στον αγώνα της οικογενείας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.