Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (14/8/2021)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Το Σάββατο το 1o Camp της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το Επίσημο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει τις πύλες του και φιλοξενεί το 1ο Camp αξιολόγησης των "ασπρόμαυρων". Το Alexandros Sports Center υποδέχεται τους γεννηθέντες 2010-2011 οι οποίοι προπονούνται το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 16.30, και τους γεννηθέντες το 2008-2009 που θα προπονηθούν στις 18.00 το απόγευμα, κάτω από τις οδηγίες του Scouter του ΠΑΟΚ Κώστα Λαγωνίδη και των υπευθύνων προπονητικών κέντρων Γ. Αβραμίδη και Α. Θεοδωρίδη. Δηλώστε συμμετοχή στο 23410 70313, 6944351456 και 6949197722.

Πρωταθλητής στις μετεγγραφές ταλαντούχων παικτών

Με εικοσαετή και πλέον εμπειρία στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, ο Αλέξανδρος Κιλκίς τροφοδοτεί συνεχώς με ποδοσφαιριστές τις μεγάλες ομάδες της χώρας.

Γιάννης Κάργας και Νίκος Βέργος αγωνίζονται στην Super League 1 σε ΠΑΣ Γιάννινα κα Παναιωλικό αντίστοιχα. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ Β΄), Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης (Αστέρας Τρίπολης Β΄), Στέφανος Ρεμπεσιώτης (Δόξα Δράμας) αγωνίζονται στην Super League 2.

Στην Κ19 του Παναθηναϊκού ο Αναστάσιος Συμεωνίδης, στην Κ16 του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κούπενος, στην Κ16 του Άρη ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, στην Κ15 του ΠΑΟΚ Ο Φώτης Βασίλι, στην Κ13 του ΠΑΟΚ οι Γιώργος Νικολαΐδης και Θόδωρος Καλπάκης.

Το ποδόσφαιρο είναι εδώ. Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας.

Δυναμικά στις προπονήσεις

Με ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον και συμμετοχή συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Αλέξανδρου Κιλκίς. Η αθλητική νεολαία βρίσκει στο Alexandros Sports Center ένα ιδανικό περιβάλλον προπονήσεων, με άριστη υλικοτεχνική υποδομή και ένα άψογα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα παιδιά να επιλέγουν την Ακαδημία, θέλοντας φυσικά να βάλουν γερές βάσεις, και να κάνουν το βήμα παραπάνω, όπως αυτό συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια, με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει…βγάλει ο Αλέξανδρος και αυτή την στιγμή κοσμούν τα ρόστερ των μεγάλων ομάδων της χώρας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στην Γραμματεία του Συλλόγου, ενώ μπορείτε να καλείτε στο 23410 70313 για περισσότερες πληροφορίες.

Τελευταία εβδομάδα κολύμβησης

Μια ακόμη κολυμβητική χρονιά φτάνει στο τέλος της, αφού την Παρασκευή η Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς ολοκληρώνει τις προπονήσεις.

Το εν λόγω πρόγραμμα διήρκησε για τέσσερις ολόκληρους μήνες, και δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά της πόλης του Κιλκίς, αλλά και στους κατοίκους γενικότερα, να μάθουν, να διασκεδάσουν, αλλά και να περάσουν μαζί με τους φίλους τους ένα όμορφο Καλοκαίρι από όλες τις απόψεις.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί όλους όσους προτίμησαν και αυτή την χρονιά τις εγκαταστάσεις του για να ασχοληθούν με αυτό το πολύ ωραίο άθλημα, και δίνει ραντεβού για τον Μάιο του 2022.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.