Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Κιλκίς: Ματαιώνεται σήμερα λόγω κακοκαιρίας η επετειακή έκθεση ‘’Στα Χρώματα της Επανάστασης’’


Ματαιώνεται εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για το απόγευμα επετειακή έκθεση ‘’Στα Χρώματα της Επανάστασης’’ στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο.

Η έκθεση, ενταγμένη στα φετινά ‘’Ελευθέρια’’ του Δήμου Κιλκίς, θα λειτουργήσει κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο στον ίδιο χώρο από τις 18:00 έως τις 21:00.

Υπενθυμίζεται ότι η επετειακή έκθεση περιλαμβάνει τις ζωγραφικές δημιουργίες των νηπίων και των μαθητών Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κιλκίς,

οι οποίοι συμμετείχαν στον εκπαιδευτικό διαγωνισμό Δήμου Κιλκίς και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς για τα 200χρόνια χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.