Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Ικανοποίηση για την αποδοχή του αιτήματος για το άνοιγμα των Ευζώνων


Δελτίο τύπου Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκε η ξενοδοχειακή κοινότητα της Θεσσαλονίκης τη χθεσινή ανακοίνωση του Υπουργού Τουρισμού κυρίου Χάρη Θεοχάρη για το άμεσο άνοιγμα του σημείου εισόδου οδικής σύνδεσης των Ευζώνων.

Η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κύριο Σταύρο Καλαφάτη, στον Υπουργό Τουρισμού κύριο Χάρη Θεοχάρη και στη Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κυρία Μαρία Αντωνίου για τη στήριξη του προ διμήνου αιτήματός μας και τις ενέργειες τους για το έγκαιρο άνοιγμα των Ευζώνων.


Η απόφαση αυτή δίνει ανάσα ζωής σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό της Βόρειας Ελλάδας και δίνουν μάχη με το χρόνο για την επιβίωσή τους και για τη διατήρηση όσων περισσότερων θέσεων εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.