Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Μήνυμα Δημήτρη Αγαθόπουλου για 21η Απριλίου 1967


Υπογράφει ο Δ. Αγαθόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Σαν σήμερα, 54 χρόνια πριν, καταλύθηκε το δημοκρατικό πολίτευμα και εγκαθιδρύθηκε η "Χούντα των Συνταγματαρχών". Η Ελλάδα έμπαινε στην πιο σκοτεινή περίοδο, στη μαύρη σελίδα της ιστορίας μας.


Η δικτατορία έδειξε το πρόσωπο της και κατέλυσε κάθε είδος δημοκρατίας, δικαιωμάτων και κράτους δικαίου. Οι πολίτες βίωσαν την αστυνομοκρατία, την λογοκρισία, την εξορία, τα βασανιστήρια. Με όχημα την πατριδοκαπηλία σταδιακά η Χούντα οδήγησε στην μεγαλύτερη σύγχρονη προδοσία για το ελληνικό έθνος, την προδοσία της Κύπρου.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, η ατομική ευθύνη όλων μας ξεκινάει από το χρέος μας απέναντι στη δημοκρατία και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Δεν ξεχνάμε το παρελθόν, αγωνιζόμαστε για το μέλλον.

Ποτέ ξανά Χούντα

Ποτέ ξανά Φασισμός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.