Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Διαμαρτυρία Θεοδ. Βαφειάδη, ως προς την ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Επιστολή διαμαρτυρίας ως προς την ώρα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, απέστειλε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Παύλο Θωμαΐδη, ο δημοτικός σύμβουλος Θόδωρος Βαφειάδης. 

Στην επιστολή του κάνει λόγο για «υπαλληλική γραφειοκρατική νοοτροπία» και ζητά τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων του οργάνου σε απογευματινές και όχι σε μεσημεριανές ώρες. 

Όπως αναφέρει: «Με αφορμή το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο που πάλι διεξήχθη σε εντελώς αδόκιμη και αντιπαραγωγική ώρα επαναφέρω το καίριο θέμα της ώρας διεξαγωγής των συνεδριάσεων του ανώτατου Οργάνου ενός Δήμου. 

Με πρόσχημα την πανδημία και τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων με τηλεδιασκέψεις που σας βολεύουν, ώστε να αισθάνεστε την ελάχιστη δυνατή πίεση κατά τη διάρκεια του αυτοδιοικητικού ελέγχου και να περνάτε «αβρόχοις ποσί» όσα θέματα έρχονται προς συζήτηση σε μία υποβαθμισμένη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτως ή άλλως, εφηύρατε και την ώρα διεξαγωγής τους στο καταμεσήμερο. 

Αυτό μου δίνει την αφορμή να κάνω τα εξής σχόλια εξάγοντας και τα ανάλογα συμπεράσματα: 

-Δε θέλετε να ξοδεύετε από τον ελεύθερο χρόνο σας για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου σε απογευματινές ώρες επιδεικνύοντας μία υπαλληλική γραφειοκρατική νοοτροπία. 

-Θεωρείτε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο απαρτίζεται μόνο από συνταξιούχους και αργόσχολους που είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή. Και όμως στο Δημοτικό Συμβούλιο ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι σε παραγωγικές ηλικίες και άρα και με δημιουργικές ιδέες που θα πρέπει να κάνουν και τις δουλειές τους ιδιαιτέρως ανήκοντες στον ιδιωτικό τομέα. 

-Σας βολεύει να γίνονται σε ώρες εντελώς ακατάλληλες για να «ξεφορτώνεστε» τους ενοχλητικούς, ενώ μέριμνά σας θα έπρεπε να είναι να διευκολύνετε όλους τους συναδέλφους να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν για την πολυφωνία και την εκπροσώπηση όλων των πολιτών, όπως το επιτάσσει το πολιτικό fair play και η δημοκρατία που δεν τα σέβεστε στοιχειωδώς. 

Σας υπενθυμίζω ότι βρίσκεστε στην ευαίσθητη θέση του Προέδρου που πρέπει να φέρεται ισότιμα σε όλους τους 41 Δημοτικούς Συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου. Θεωρώ απόλυτο δικαίωμα να σεβαστείτε τα παραπάνω και να επαναφέρετε την ώρα έναρξης στις 18.00 ή 19.00 όπως είθισται να γίνεται τόσα χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.