Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήρια Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, για το θάνατο του Δημήτρη Ταταρίδη


Ανακοίνωση 
Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του συμπολίτη μας και πρώην Προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, Δημήτριου Ταταρίδη.

Ο εκλιπών είχε για πολλά χρόνια και με συνέπεια εκπροσωπήσει τους εργαζόμενους του Νομού, πρωτοστατώντας στον αγώνα για τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων τους. Εντιμότητα, εργατικότητα, αγωνιστικότητα, ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021, ώρα 15:30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Πέντε και Δέκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.