Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Συλλυπητήρια Ν.Δ. Κιλκίς, για το θάνατο του Θεόδωρου Παυλίδη


Ανακοίνωση 
ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Η μαύρη ημέρα 9η Ιανουαρίου στέρησε την ζωή σε ακόμη έναν συμπατριώτη μας μια εκ των κορυφαίων προσωπικοτήτων της τοπικής μας κοινωνίας ενός επιφανούς στελέχους της παράταξης μας.


Ο Θεόδωρος Παυλίδης έχασε τη μάχη για τη ζωή και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και οδύνη όχι μόνο στον ακριτικό νομό μας αλλά και στο πανελλήνιο καθώς ο εκλιπών ανήκε στους ανθρώπους που η μορφή του ξεπερνά τα στενά τοπικά όρια.

Επιστήμονας, ενεργός πολίτης, πολιτικό στέλεχος πρώτης γραμμής ως πολιτευτής, ως άνθρωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως κομματικός στρατιώτης με "ανοιχτό" μυαλό και ρεαλιστικές προτάσεις και επιχειρήματα, πολυπράγμων, πολυγραφότατος, αρθρογράφος, λάτρης της ιστορίας, Άνθρωπος με κεφαλαία γράμματα πάνω από όλα.

Ο αγαπητός Θόδωρος πέραν της πνευματικής του καλλιέργειας ήταν ένας απλός, ευγενικός, ταπεινός άνθρωπος της διπλανής πόρτας που ήταν έτοιμος πάντοτε να συνδράμει και να βοηθήσει τον πλησίον του.

Η παρουσία του και οι συμβουλές του θα μείνουν ζωντανές για πάντα στη σκέψη όλων όσων είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε μαζί του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιώνια η μνήμη Του.

Στην οικογένεια, τους οικείους, τους συναδέλφους του και τους πάρα πολλούς γνωστούς και φίλους του θανόντος εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.

Καλό Ταξίδι Θόδωρε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.