Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε το γιο του στα Ρύζια Παιονίας

Σοκαρισμένη είναι η μικρή κοινωνία των Ρυζίων του Δήμου Παιονίας από το φονικό που σημειώθηκε σήμερα στις 8:15 το πρωί. Πατέρας πυροβόλησε το γιο του με κυνηγετική καραμπίνα μετά από διαπληκτισμό που είχαν στο κατώφλι του σπιτιού του. 

Το θύμα, 43 ετών, έμενε μόνο του και ήταν χρήστης ψυχοδραστικών ουσιών. Σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του είχε καθημερινά βίαια ξεσπάσματα και καβγάδες τόσο με την οικογένειά του, όσο και με τους κατοίκους του χωριού. 

Το θύμα φέρεται να μετέβη στο σπίτι του πατέρα του νωρίς το πρωί, όπου εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά, προκαλώντας φθορές και ζημιές. Αποχώρησε, ενώ μετά από ένα τέταρτο επέστρεψε για να βρει τον πατέρα του να τον σημαδεύει με την κάννη του κυνηγετικού του όπλου. 

Το μοιραίο συνέβη και ο δράστης 71 ετών παραδόθηκε στις αρχές. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο αστυνομικών του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς. 

Ο δράστης συνελήφθη για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.