Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Ήττα του Αίαντα Κιλκίς από τον Μίλωνα Γιαννιτσών


Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Μίλωνα Γιαννιτσών, το Σάββατο απέναντι στον Αίαντα Κιλκίς με 0-3 σετ. ΤΑ ΣΕΤ: (19-25, 23-25, 19-25).

Σύνθεση ομάδας (ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ): Σακαλάκη Τ. (C).
Τσιλιγκαριδου Κλειώ, Χατζηπαραδείση Ευαγγελία, Σαμολαδά Βασιλική, Καμπούρη Άννα, Κολεσιώτου Σοφία, Βαμβάκα Βάγια, Παπαδοπούλου Μαρία, Ανδρεανίδου Παρασκευή, Λυρτζή Μάρθα, Λαζαρίδου Αγγελική, Παπαδόπουλου Ελένη, Χατζηπαραδείση Δήμητρα.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο (18/12/21) η ομάδα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ του ΑΙΑΝΤΑ, θα αντιμετωπίσει τις κορασίδες του ΑΠΟ ΑΤΛΑΝΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ στις 12.00 στο ΔΑΚ ΚΙΛΚΙΣ.

Το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ ΑΙΑΣ ευχαριστεί τον χορηγό ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΣΙΛΙΓΓΑΡΙΔΗΣ για την ευγενική του χορηγία. Η βοήθεια του είναι σημαντική για την εξέλιξη του τμήματος βόλεϊ, αλλά και γενικότερα για την αναβάθμιση του βόλεϊ στο νομό μας.

Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, τηλ:
Σακαλάκη Τάνια: 6942499928
Παυλίδης Αλέκος: 6947325628
Α.Σ. Κιλκίς τηλ: 23410-76965

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.