Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Το μεγάλο ραντεβού της μελισσοκομίας


Το 12ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μέγας χορηγός ειναι η Symbeeosis.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το Συνέδριο διαδικτυακά μέσω του site www.greekhoneyfestival.gr ή μέσω του καναλιού του ΕΟΣΣ στο Youtube:

Σάββατο 4/12 Πρωινή Συνεδρία: https://www.youtube.com/watch?v=2jGi7my3qgU

Σάββατο 4/12 Απογευματινή Συνεδρία: https://www.youtube.com/watch?v=1QuIu8s-xfE

Κυριακή 4/12 Πρωινή Συνεδρία: https://www.youtube.com/watch?v=jmL1kWuaC-I

Θα παρουσιαστούν εισηγήσεις για όλα τα θέματα της μελισσοκομίας από καταξιωμένους επιστήμονες, ερευνητές, εκπροσώπους αναπτυξιακών φορέων, επιχειρηματίες και μελισσοκόμους και προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου της μελισσοκομίας να ενημερώσουν και να ενημερωθούν για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον Μελισσοκομικό Τομέα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.