Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Μήνυμα Γ. Φραγγίδη για τον Μακεδονικό Αγώνα


Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς

Σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου, όλοι οι Έλληνες, και ιδιαίτερα εμείς οι Μακεδόνες τιμούμε την ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα. Αυτή την ημέρα θυμούνται όλοι οι Έλληνες καθώς αποτέλεσε ορόσημο για την ελευθερία και ανεξαρτησία της Μακεδονίας μας.

Οι πολύχρονοι και δύσκολοι ένοπλοι αγώνες αποτέλεσαν τα πρώτα βήματα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μέσω των Βαλκανικών Πολέμων.

Στις μέρες μας ως Έλληνες Μακεδόνες τιμούμε τον αγώνα όλων εκείνων που με αυταπάρνηση και υψηλό φρόνημα θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση της πατρίδας μας .

Τιμούμε τους Μακεδονομάχους ήρωες που για πάντα θα αποτελούν έναν ένδοξο φάρο αγώνων , παραμένοντας παράλληλα σε επαγρύπνηση για την ασφάλεια της Μακεδονίας και της Χώρας μας, με οδηγό τις χιλιάδες των ανθρώπων που θυσιάστηκαν.

Τιμή και Δόξα στην Μακεδονία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.