Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Διπλές κινηματογραφικές προβολές με Tom & Jerry και Minari στον ''Δημήτριο Ζωηρό''


Τα θρυλικά καρτούν Τομ και Τζέρι κλέβουν και πάλι την παράσταση σε μια νέα συναρπαστική μάχη στην αγγλοαμερικανική ταινία φετινής εσοδείας, που θα παρακολουθήσουν με αμείωτο όπως πάντα ενδιαφέρον μικροί και μεγάλοι σινεφίλ. Πρόκειται για μια μείξη των κλασικών κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης με το δίδυμο Τομ και Τζέρι να συμμαχούν αναγκαστικά για να αντιμετωπίσουν ένα κοινό εχθρό. Η ταινία θα προβληθεί αύριο Παρασκευή 20 Αυγούστου στις 20:45 στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο ''Δημήτριος Ζωηρός''.

Θα ακολουθήσει και δεύτερη προβολή στις 22:30 με την αμερικανική δραματική παραγωγή Minari που βραβεύτηκε με χρυσή σφαίρα ως η καλύτερη ξενόγλωσση ταινία κερδίζοντας παράλληλα και άλλες κινηματογραφικές διακρίσεις.

Μια αμερικανοκορεατική τετραμελής οικογένεια εγκαταλείπει την Καλιφόρνια και κυνηγά το όνειρο της επιτυχίας στις πεδιάδες του Άρκανσο. Όμως τα φιλόδοξα σχέδιά της για τη μετατροπή 50 εκταρίων γης σε πλούσια φάρμα με κορεάτικα φρούτα και λαχανικά θα συναντήσουν διαδοχικά εμπόδια κι αναπάντεχες αναποδιές.

Οι δύο ταινίες θα επαναπροβληθούν το Σάββατο 21, την Κυριακή 22 και τη Δευτέρα 23 Αυγούστου τις ίδιες ώρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.