Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας


Σειρά έργων και παρεμβάσεων που αφορούν στην αναπτυξιακή προοπτική της Γουμένισσας συζητήθηκαν, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχε σήμερα, Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας, Αστέριο Τάτση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως «είναι απαραίτητο να υπάρξει ιεράρχηση των αναγκών προκειμένου θέματα καίριας σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες να δρομολογούνται και να τίθενται σε τροχιά υλοποίησης».

Επισήμανε δε, πως η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων και έργων έδωσε και συνεχίζει να δίνει λύσεις σε ιδιαίτερα, επείγοντα και σημαντικά θέματα που αφορούν - μεταξύ άλλων- στην ευημερία, την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Ο κ. Βεργίδης σημείωσε πως η συνδρομή των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων στην κατεύθυνση επίλυσης καίριων ζητημάτων της περιοχής είναι πολύτιμη και πρόσθεσε πως, το σύνολο του δυναμικού της Π.Ε. Κιλκίς είναι δίπλα στους πολίτες.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για ζητήματα που αφορούν κυρίως σε παρεμβάσεις και έργα βελτίωσης, συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, έργα ύδρευσης και βέλτιστης αξιοποίησης του υδροφόρου ορίζοντα , παρεμβάσεις καθαρισμού ρεμάτων, καθώς και προτάσεις που στο επίκεντρό τους έχουν την ανάδειξη του πολιτιστικού, τουριστικού και περιπατητικού “ανάγλυφου” της Γουμένισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.