Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Κοινωνιολογία για καλά προετοιμασμένους, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η Χημεία και το ΑΕΠΠ


Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Τα θέματα του μαθήματος της Κοινωνιολογίας ήταν διατυπωμένα με ακρίβεια και σαφήνεια χωρίς να δημιουργούν προβληματισμούς και απορίες στους μαθητές. Καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της ύλης. Ένας καλά προετοιμασμένος υποψήφιος μπορεί να επιτύχει υψηλές βαθμολογίες.


Στη Χημεία, τα θέματα δεν είχαν ιδιαίτερες δυσκολίες. Ήταν σαφώς ευκολότερα από τα περσινά, με ελάχιστα σημεία προσοχής τα οποία εντοπίζονταν κυρίως στο θέμα Δ. Οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν υψηλές βαθμολογίες.

Παρόμοιο κλίμα και στο μάθημα του Α.Ε.Π.Π. Δεν υπήρχαν ουσιαστικές δυσκολίες. Υπήρχαν ελάχιστα σημεία – παγίδες στα οποία οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι δε θα είχαν πρόβλημα να ανταπεξέλθουν. Τα θέματα χαρακτηρίζονται πιο εύκολα από τα περσινά.

Το φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές των ΓΕΛ που εξετάζονται την Τρίτη στο τελευταίο τους μάθημα καθώς και στα παιδιά των ΕΠΑ.Λ που συνεχίζουν με τα μαθήματα των ειδικοτήτων τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.