Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Δήμος Κιλκίς: Ξεκινούν οι εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς


Από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών ανακοινώνεται ότι ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαϊου οι εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς για τη σχολική περίοδο 2021 – 2022.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται μόνο στον Παιδικό Σταθμό της περιοχής κατοικίας των γονέων κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 14:00.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή είναι:

- βεβαίωση γιατρού (παιδίατρου) για την καλή υγεία και σωματική αρτιμέλεια του παιδιού

- πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

- εκκαθαριστικό σημείωμα του τρέχοντος οικονομικού έτους από τη ΔΟΥ, και εφόσον δεν έχει εκδοθεί, το εκκαθαριστικό του προηγούμενου οικονομικού έτους

- βεβαίωση εργασίας της μητέρας από την υπηρεσία ή από τον εργοδότη της. Εάν η ίδια η μητέρα έχει επιχείρηση προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86

-αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού) των εργαζόμενων γονέων

- βεβαίωση εργασίας του πατέρα από την υπηρεσία ή από τον εργοδότη του. Εάν ο ίδιος ο πατέρας έχει επιχείρηση προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86

- φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ για απόδειξη του τόπου κατοικίας

- ληξιαρχική πράξη γέννησης (απαιτείται μόνο για τους αλλοδαπούς) καθώς και άδεια παραμονής της οικογένειας στη χώρα

- έντυπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 31 Μαϊου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διεύθυνσης Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών τηλ. επικοινωνίας 23413 52223, 52224, 52225.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.