Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Δυναμική και ανθρώπινη η παρουσία του Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς"


Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Ο "Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς" την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας και ανήμερα της 25ης Μαρτίου θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές Πακέτων Αγάπης στις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες.

Σε μιαν ακόμη κατά γράμμα και πνεύμα εφαρμογή των καταστατικών σκοπών του, ο εν λόγω σύλλογος προσέφερε σε άπορες οικογένειες Σαρακοστιανά εδέσματα, που από μόνες τους αδυνατούσαν να προμηθευτούν, και μαζί την δυνατότητα να γιορτάσουν την είσοδο στην Μεγάλη Σαρακοστή.

Παρόλο που βρισκόμαστε σε δύσκολες συνθήκες με την πανδημία του Covid – 19 και το lockdown, το Φιλανθρωπικό Σωματείο σε πείσμα των καιρών και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα του ΕΟΔΥ για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, δεν σταματήσαμε το έργο μας και την προσφορά μας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ο Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς την ημέρα της 25ης Μαρτίου θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές Πακέτων Αγάπης σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας, διανέμοντας μία εβδομάδα πακέτα αλλά και ανήμερα πρωτοβουλία για ετοιμασία διανομή με Σαρακοστιανά φαγητά.

Παρόμοιες πρωτοβουλίες πακέτων στήριξης έγιναν την Τσικνοπέμπτη Καθαρά Δευτέρα και το Ψυχοσάββατο όπου ο Σύλλογος προσέφερε Σαρακοστιανά εδέσματα (ταραμά, πιπεριές, ντολμαδάκια, πατάτες, καλαμαράκια ελιές, φασόλια λαγάνες χαλβά και τρόφιμα μακράς διαρκείας), που συγκεντρώθηκαν από προσφορές των επιχειρήσεων και πολιτών.

Η ευαισθησία, η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη βρήκαν έμπρακτη έκφραση στον ανώνυμο κόσμο που στήριξε τη Δράση για Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα και 25ης Μαρτίου στις επιχειρήσεις που ευχαριστούμε θερμά,

1.Τον ιδιοκτήτη του "Ιχθυοπωλείου Παραγάδι" με προσφορά 20 δωροεπιταγές,

2.Την Ιδιοκτήτρια του "Ψητοπωλείου PitaHouse" με στηρίξεις ψημένα κρεατικά,

3.Τον Πρόεδρο Λαϊκών Αγορών ΔΣ και παραγωγούς,

4.Τον Πρόεδρο Συντεχνίας Αρτοποιών Προφήτης Ηλίας νομού Κιλκίς

5.Τον κ Βαλαβάνη Πέτρο με προσφορά 100 κιλά ρεβύθια

6.Τους Αλκη και  Ελένη Κηπουρίδη προσφορά 40 μερίδες γεύματα υπέρ Αναπαύσεως της ψυχής της μητέρας τους.

7.Την ανώνυμη φίλη υπέρ Αναπαύσεως πατέρα που στήριξε 12 οικογένειες με είδη τροφίμων χαρτικά απορρυπαντικά είδη προσωπικής υγιεινής αλλαντικά κασέρια βιτάμ κλπ.

8.Τους ανώνυμους φίλους που στήριξαν με 60 κιλά πατάτες ,300 κιλά ρύζι, φακές, φασόλια, 50 κιλά ελαιόλαδο και χρηματικά 350 ευρώ από μέλη υπέρ Αναπαύσεως των Ψυχών για αγορές όλων των εδεσμάτων για τα πακέτα στήριξης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ τους ανώνυμους φίλους που ευλόγησαν τα πακέτα Αγάπης μια ευλογία Θεού μέσω ανθρώπων θα πω, να γεμίσουμε το σπιτικό τους.
Ευχόμενοι ότι θα παραδειγματίσει η φτώχεια που διανύουμε σα λαός και θα μοιραζόμαστε με το ελαχιστότατο με το διπλανό μας ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι στα πακέτα στήριξης για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα. 

Καλή Σαρακοστή.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.