Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Αγαθοπούλου: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Γεωργαντά


Απάντηση της Ε. Αγαθοπούλου, βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ν. Κιλκίς, στις δηλώσεις Γεωργαντά για τα ΕΛΤΑ Γουμένισσας (Δείτε ΕΔΩ)
Με έκπληξη άκουσα σήμερα τις γεμάτες ψέματα δηλώσεις του κ. Γεωργαντά, για το κατάστημα Γουμένισσας των ΕΛΤΑ. Ο κ. Γεωργαντάς ισχυρίστηκε ότι για την υποβάθμιση των ΕΛΤΑ φταίει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που τα ενέταξε στο ΤΑΙΠΕΔ και ότι η αποψίλωση του γραφείου της Γουμένισσας συγκεκριμένα, οφείλεται σε απόσπαση του ενός εκ των δύο υπαλλήλων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Γουμένισσας.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό, στελέχη της παράταξης της ΝΔ, που ήταν αυτή που φρόντισε να βάλει ολόκληρη τη χώρα στο ΤΑΙΠΕΔ και στα μνημόνια με τον τρόπο που κυβέρνησε τα τελευταία 40 χρόνια, να ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για την παραχώρηση των ΕΛΤΑ στο ΤΑΙΠΕΔ. 

Ακόμη πιο προκλητικό και πολιτικά ανήθικο είναι να χρησιμοποιεί ο κ. Γεωργαντάς ψεύδη για να καλύψει τις δικές του πράξεις. Επί δικής του θητείας ως Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με αρμοδιότητα τα ΕΛΤΑ, το γραφείο της Γουμένισσας έγινε μονοπρόσωπο και όχι «πριν από δύο χρόνια», όπως δήλωσε στη σημερινή του επίσκεψη στη Γουμένισσα. 

Για του λόγου το αληθές, επισυνάπτεται η απόφαση μόνιμης μετάθεσης του ενός από τους δύο υπαλλήλους του καταστήματος της Γουμένισσας στο Πολύκαστρο, στις 14 Ιουλίου 2020. Αυτή είναι η απόφαση που άφησε με έναν υπάλληλο τα ΕΛΤΑ Γουμένισσας, όσο και αν προσπαθεί να την κρύψει ο κ. Γεωργαντάς. 

Η απόσπαση του υπαλλήλου στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Γουμένισσα έγινε 2 μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 2020.

Επί της ουσίας, δηλώνουμε ικανοποίηση για το γεγονός ότι οι πιέσεις της αντιπολίτευσης έπιασαν τόπο και το κατάστημα ΕΛΤΑ της Γουμένισσας θα παραμείνει ανοιχτό… αλλά μέχρι πότε; Ας ελπίσουμε να μην έχει προεκλογικό άρωμα και αυτό όπως πολλά άλλα.

Τέλος, περιμένουμε από τον κ. Γεωργαντά απαντήσεις, αυτή τη φορά ελπίζουμε χωρίς ψέματα, και για το κατάστημα των ΕΛΤΑ του Ευρωπού.

Πρέπει να αναλογιστεί η κυβέρνηση της ΝΔ ότι μετά από 2 χρόνια διακυβέρνησης η απάντηση «Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ» σε κάθε ερώτηση μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί στους πολίτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.