Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Συλλυπητήρια «Λαϊκής Συσπείρωσης Παλαιού Αγιονερίου» για το θάνατο του Δημήτρη Ιωαννίδη


Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης Παλαιού Αγιονερίου»
Η «Λαϊκή Συσπείρωση Παλαιού Αγιονερίου» εκφράζει τη θλίψη της για τον Δημήτρη Ιωαννίδη, πρόεδρο της κοινότητας Μαυρονερίου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από μία άνιση μάχη που έδωσε με αξιοπρέπεια με την επάρατη νόσο.


Θα θυμόμαστε πάντα το Δημήτρη ως έναν δραστήριο και εργατικό άνθρωπο, που είχε έγνοια για τα δικαιώματα των συναδέλφων του και των συγχωριανών του, γι’ αυτό και είχε σημαντική συνδικαλιστική δράση όλα τα προηγούμενα χρόνια στο Σύλλογο Υπαλλήλων της ΠΕ Κιλκίς, ενώ στις τελευταίες εκλογές για την τοπική διοίκηση ασχολήθηκε και με τα ζητήματα του χωριού του.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και τους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.