Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Μήνυμα Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας
Σήμερα 8 Μαρτίου γιορτάζουν οι γυναίκες όλου του κόσμου. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες και τις στέλνουμε από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο Ευχαριστώ.


Οι γυναίκες, οι μητέρες μας, οι γιαγιάδες μας, οι σύζυγοι, οι συναδελφισσες στο χώρο εργασίας, οι γνωστές και φίλες μας, όλες αυτές οι αγωνίστριες της ζωής που είναι ο στυλοβάτης του σπιτιού.

Η σημερινή εορταστική ημέρα για όλες τις γυναίκες στην Πατρίδα μας πραγματοποιείται σε μια εποχή που το φως της δημοσιότητας πέραν του φονικού ιού covid - 19 βλέπουν οι καταγγελίες και τα όσα δραματικά υπέστησαν πολλές γυναίκες σε διάφορους κοινωνικούς χώρους.

Η σεξουαλική και όχι μόνο κακοποίηση που έζησαν γνωστές και άγνωστες γυναίκες από ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας.

Για τον λόγο αυτό και με την ευκαιρία της 8ης Μαρτίου είναι επίκαιρα όσο ποτέ τα προτάγματα για ισότητα και ενδυνάμωση του ρόλου των γυναικών σε κάθε έκφανση της κοινωνίας. Στους χώρους δουλειάς, στο σπίτι και όπου αλλού ένα πρέπει να είναι το μήνυμα, η γυναίκα πρέπει να απολαμβάνει αξιοπρέπεια, σεβασμό και ισότητα όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις.

Και προς την κατεύθυνση αυτή ας γίνουν σύμβολο του αγώνα τούτου όλες εκείνες οι γυναίκες που είχαν δυστυχώς την τραυματική εμπειρία να περάσουν τόσο δύσκολα εξαιτίας μιας αρρωστημένης νοοτροπίας και ενός προβληματικού μυαλού κάποιων ανθρώπων (;).

Η 8η Μαρτίου 2021 αφιερώνεται στις κακοποιημένες γυναίκες αλλά ας μας επιτραπεί να συμπεριλάβουμε στην φετινή γιορτή και τις ηρωίδες του τομέα υγείας. Που προσφέρουν κάθε ικμάδα του εαυτού τους για να καταφέρουν να σώσουν τον συνάνθρωπο τους από την πανδημία του κορωνοϊου και όχι μόνο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.