Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Aφαιρέθηκε το ΑΤΜ από την πύλη του Νοσοκομείου Κιλκίς


Υπογράφει ο Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης
Πρώην Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Με χαρά διαπίστωσα πως το εν λόγω ΑΤΜ έχει αφαιρεθεί από την πύλη του
Νοσοκομείου και έχει πάψει να δημιουργεί πρόβλημα στην είσοδο – έξοδο του Ιδρύματος και στους εργαζομένους της πύλης που ήταν σε καθημερινή διαμάχη με τους εκτός Νοσοκομείου πελάτες που θεωρούσαν πως το ΑΤΜ σε συνδυασμό με το εύκολο παρκάρισμα και διπλοπαρκάρισμα τους έλυνε τα χέρια.

Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση της Τράπεζας που την επιστολή μου την έλαβε ως καταγγελία και προχώρησε στην άμεση διακοπή λειτουργίας του και τελικά στην απομάκρυνσή του.

Δεν γνωρίζω εάν η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ο Αντιπεριφερειάρχης ή ο Δήμαρχος που είχαν λάβει σχετικές επιστολές, έχουν παίξει κάποιον ρόλο στην παραπάνω διαδικασία.


1 σχόλιο:

  1. "πονάει χέρι, κόβει χέρι"... Αντί να λύσουμε το πρόβλημα της παράνομης στάθμευσης, ξηλώνουμε το ΑΤΜ! Και στις τράπεζες απ'έξω γίνεται πανικός με τη στάθμευση, μήπως η λύση είναι να τις κλείσουμε κι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.